top of page

LET'S Meet

Wilt u door iemand geadviseerd worden? Kom gezellig een bakje koffie bij ons drinken!

Joyce Let's woon

Joyce

Creatief onderneemster

Joyce omarmt elk project, ze geniet van de kick en haalt energie uit vragen die technische kennis en creativiteit nodig hebben. Zij mag met trots zeggen dat ze interieurontwerpster, ambachtsvrouw en creatief onderneemster is. Vroeger werd ze Joyce pruts genoemd, omdat ze altijd lekker zat te prutsen met haar kleine creatieve projectjes, een schilderij lijst, decoratief paneel of inmiddels met hele panden. In 2010 begon haar carrière in de woningbranche, daarvoor liep zij mee met bekende ontwerpers, makelaars en eigenaren van woonwinkels. Zij beseft maar al te goed waar de behoeftes van de klant liggen, dat de klant het druk heeft en de juiste contacten voor klanten niet binnen hand bereik liggen. Afkomstig uit een familie van architecten en bouwbegeleiders voelt dit bedrijf als haar thuis. Zij is de derde generatie in deze wereld. Zaken doen met Joyce is een plezier want dankzij haar eerlijke benadering en eeuwige integriteit handelt zij met respect. Joyce zorgt voor het team en Let’s woon. Haar hart zit in Let’s woon. Ze is (een beetje) onconventioneel en soms ook heel brutaal. Joyce trekt al snel haar stoute schoenen aan, stroopt haar mouwen op en is haarscherp. Ze leidt het bedrijf op haar intuïtie en gebruikt haar gezond verstand. Zij zal Let’s woon beschermen met alles dat zij heeft. Joyce is enorm creatief en uniek in alles dat zij doet. Soms kan ze ook een dromer zijn en in haar snelheid heeft ze de neiging een beetje onhandig te zijn, laat de kaarsen en drankjes dus alleen op je eigen risico bij haar in de buurt staan. 

DSC00688-Edit.jpg

Marjoleine

Interieur styliste

Marjoleine is fantastisch, met haar haar vol volume komt ze elke ochtend weer stralend binnen. Als kind al was ze altijd heel braaf, hield ze ervan om mensen te verzorgen en verwennen. Je kunt haar karakter het best omschrijven als de lieve moeder van het gezin. Zij is hier dan ook onze rots, vol rust en orde weet ze elk detail uit haar hoofd. Bescheiden als ze is, durft ze zeker ook los te gaan. Een onverwachte jumping jack of burpee, Marjoleine laat ons op kantoor bewegen. Ze heeft een oog voor techniek en optimaal gelukkig wordt zij van een geslaagd project. Een doener, met als motto: Als de klant gelukkig is ben ik het ook. Hardlopen, kickboksen, joga, mudmasters, de dam tot dam loop, haar agenda is nooit saai. Naast shoppen en tijd spenderen met familie en vriendinnen hopen wij dat zij hier tot en na haar pensioen blijft werken. Wij zijn super trots op deze topper! 

Boenkie Let's woon

Boenkie

Onze grote vriend

Belangrijk om te weten over onze Boenkie is dat zij maar 2 versnellingen in haar systeem heeft, haar topsnelheid of haar winterslaap. Ze geniet van het goede leven alsof ze ervoor geboren is en wanneer er ergens een zonnestraaltje te vinden is, dan neemt zij het ervan. Benen uitstrekken, lekker liggen en chillen.

bottom of page