top of page

LET'S Meet

Wilt u door iemand geadviseerd worden? Kom gezellig een bakje koffie bij ons drinken!

Joyce Let's woon

Joyce

Creatief onderneemster

Joyce omarmt elk project, ze geniet van de kick en haalt energie uit vragen die technische kennis en creativiteit nodig hebben. Zij mag met trots zeggen dat ze interieurontwerpster, ambachtsvrouw en creatief onderneemster is. Vroeger werd ze Joyce pruts genoemd, omdat ze altijd lekker zat te prutsen met haar kleine creatieve projectjes, een schilderij lijst, decoratief paneel of inmiddels met hele panden. In 2010 begon haar carrière in de woningbranche, daarvoor liep zij mee met bekende ontwerpers, makelaars en eigenaren van woonwinkels. Zij beseft maar al te goed waar de behoeftes van de klant liggen, dat de klant het druk heeft en de juiste contacten voor klanten niet binnen hand bereik liggen. Afkomstig uit een familie van architecten en bouwbegeleiders voelt dit bedrijf als haar thuis. Zij is de derde generatie in deze wereld. Zaken doen met Joyce is een plezier want dankzij haar eerlijke benadering en eeuwige integriteit handelt zij met respect. Joyce zorgt voor het team en Let’s woon. Haar hart zit in Let’s woon. Ze is (een beetje) onconventioneel en soms ook heel brutaal. Joyce trekt al snel haar stoute schoenen aan, stroopt haar mouwen op en is haarscherp. Ze leidt het bedrijf op haar intuïtie en gebruikt haar gezond verstand. Zij zal Let’s woon beschermen met alles dat zij heeft. Joyce is enorm creatief en uniek in alles dat zij doet. Soms kan ze ook een dromer zijn en in haar snelheid heeft ze de neiging een beetje onhandig te zijn, laat de kaarsen en drankjes dus alleen op je eigen risico bij haar in de buurt staan. 

Bo Let's woon

Bo

Interieur styliste

Bo is goud, letterlijk en figuurlijk, met haar hakjes aan en haar in de krul komt ze elke ochtend weer stralend binnen. Als kind al hield ze ervan om mensen te verzorgen en verwennen, ze heeft een ruime fantasie en hiermee verrast ze ons keer op keer weer. Ze steekt veel tijd en aandacht in het door ontwikkelen van haar kennis en haar ambitie brengt haar vroeg of laat naar de absolute top. Bo weet goed wat zij wil en is niet bang om daar achteraan te gaan. Ze vindt het heerlijk om andere mensen te helpen en haar creativiteit te verwerken in ontwerpen. Heeft een oog voor trends en voorziet al haar project van een chique knipoog. De droom van deze ambitieuze jonge vrouw, een eigen Let’s woon filiaal! Wij zijn super trots op deze jonge topper!

Tess Let's woon

Tess

Marketing assistent

Deze kleine knaller neemt haar taken serieus. Bescheiden als ze is, durft ze gewaagde stappen te zetten en verliest hierbij zelfs het kleinste detail niet uit het oog. Ze is op en top enthousiast! Onze Tess is vriendelijk en openhartig en ook onwijs gezellig. In haar vrije tijd zegt ze geen nee tegen een hapje en een drankje. Tess is onze kracht achter de marketing en socials. Ze houdt bij wat er speelt in onze online- en offlinemarkt. Stiekem is haar motto dan ook: liever goed gejat en verbeterd dan slecht verzonnen.

Boenkie Let's woon

Boenkie

Onze grote vriend

Belangrijk om te weten over onze Boenkie is dat zij maar 2 versnellingen in haar systeem heeft, haar topsnelheid of haar winterslaap. Ze geniet van het goede leven alsof ze ervoor geboren is en wanneer er ergens een zonnestraaltje te vinden is, dan neemt zij het ervan. Benen uitstrekken, lekker liggen en chillen.

bottom of page