top of page

LET'S Design

Bekijk hier wat LET'S WOON doet en wie wij zijn?

pijltjes website.png
Parket vloer.jpg

Let’s woon vangt het gat tussen de oplevering en het wonen op, namelijk het ontwerp en de stoffering van uw droom interieur. Bouwbedrijven regelen de bouw van de woning en aannemers de renovatie. Samen nemen wij de stress uit uw handen. Ook als u uw huis zou willen restylen kunt u bij ons terecht. 

Het Let’s woon team bestaat inmiddels uit onder andere 3 interieuradviseurs, zij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij de juiste keuze voor uw vloer of raamdecoratie, maar begeleiden uw project ook vanaf het startpunt tot het opleveren van het laatste detail. Ze maken moodboards, schetsen, 3D ontwerpen, lichtplannen, materialen- en meubileringsvoorstellen, de bestellijst en kunnen het volledige project van A tot Z realiseren. Omarmt met een prachtige collectie en een topteam op de buitendienst kunnen zij u volledig ontzorgen bij uw stucwerk, schilderwerk, behang, gietvloer, beton-cire, PVC, parket, natuursteen, laminaat, maatwerk meubelen, staalwerk, raamdecoratie en gordijnen. In de showroom steken zij veel energie in de praktische en technische informatie omtrent de mogelijkheden, om u hier alvast een voorproefje van te geven hebben zij hier speciaal een podcast voor ontwikkeld. De Let’s woon podcast, binnenkort te vinden op spotify.

 

Beton cire

Het ontwerpen van een interieurconcept begint natuurlijk bij uw verhaal, wat vindt u belangrijk? Samen met een van de interieuradviseurs gaat u opzoek naar nieuwe inzichten. Per ruimte bespreken wij de vraag: Wat spreekt u aan, is het rust en genegenheid of houdt u meer van een frisse energie? Past het woord sereen goed bij u of misschien gezelligheid? Houdt u van de natuur of spreekt een drukke stad u meer aan? Let’s woon heeft een eigen kleurkaart ontwikkeld, bij elke term hoort namelijk een kleur. Uw kleur. Indien gewenst maken zij samen met u een moodboard, daarna wordt uw concept uitgewerkt in schetsen, met een materialenvoorstel, of misschien wel met een 3D ontwerp! 

Behang Arte Let's woon
Materialen Let's woon

Daarnaast is onze showroom ingedeeld met 4 stijlkamers, Minimalistisch modern, Trendy & subtiel, Stijlvol klassiek en Puur wonen. Zo kunt u per stijl uw eigen gevoel ontwikkelen, als een basis om vanuit daar uw eigen ontwerp samen met Let’s woon te ontwikkelen en creëren. 

pijltjes website.png

Bekijk ons stijl boek met de vier sfeerkamers hier onder!

We hebben in de winkel 2 lange wanden, 1 met stucwerk en 1 met akoestisch en renovatie glasvlies zodat u het verschil kunt ervaren. Weet u niet waar u moet beginnen vanwege de natuurlijke werking van een nieuwbouw woning die scheuren kan opleveren of de vloerverwarmingsinstallatie die door de gehele woning ligt, Let’s woon weet dit wel. In de showroom laten we u de diverse mogelijkheden en bijpassende voors en tegens graag zien. 

 

Wanneer het volledige plan rond is zal Let’s woon de zorg dragen voor de afwerking, wij sturen onze stoffeerders aan, de meubelmaker, beheren de planning en leveren alle benodigde producten en materialen. Het Let’s woon team staat klaar voor de volledige uitvoering. Hierdoor heeft u één aanspreek punt en word u volledig ontzorgt. Dit is ons Unique Selling Point. 

 

Bent u opzoek naar een beproeft en zeer creatief team, korte lijnen en wilt u ontzorgt worden? Dan bent u bij Let’s woon aan het juiste adres. We kunnen niet wachten om met uw vraag van start te gaan en uw wensen en eisen te vertalen in uw unieke interieurconcept. Wees niet verlegen, wij helpen u bij al uw vragen. 

bottom of page